Mourinho: osadele Unitedi mängijatele ei lähe meeskonna kaotused korda

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: Andrew Yates / Sportimage/PA Images

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho pole taas oma meeskonna mängijatega rahul, vihjates sellele, et osad mängijad ei pinguta selle nimel, et häid tulemusi saada.

Viimastes Unitedi mängudes pole olnud midagi positiivset – liigamäng Wolvesiga viigistati ning kaotati West Hamile, Inglismaa liigakarikas tuli pärast 2:2 seisuga lõppenud normaalaega võtta penaltitega vastu kaotus ja nii langeti liigakarikast välja.

Kehvade tulemuste ja keeruliste suhete tõttu oma mängijatega on peatreener Mourinho positsioon klubi eesotsas kõikuma löönud. Kui portugallaselt küsiti, kas ta on ka ise oma töökoha pärast meeskonnas mures, vastas Mourinho lühidalt: «Ei.»

Teisipäeval kohtub United Meistrite liigas Valenciaga. Mängueelsel pressikonverentsil oli Mourinho oma mängijate suhtes taas negatiivne: «Iga mängija on erinev, ei ole kahte täpselt samasugust mängijat. Ma näen, kuidas nad mängivad, aga ma ei tea, mida nad sisemuses mõtlevad ja kui kõvasti nad pingutada soovivad.»

«Näen ärritunud inimesi, aga osad mängijad ei näe pärast kaotust välja, nagu nad oleksid just mängu kaotanud,» vihjas Mourinho sellele, et kõik mängijad pole hingega asja juures.

«Viimastel treeningutel oli kõik korras ja nägin tavapärast tööd ja pingutust. Üritan arendada asju mida ma suudan ja mis minust sõltuvad on, alla ma andnud ei ole,» lausus Mourinho.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles