Miks oli Kairys 40-punktilise võidu järel meeskonna suhtes kriitiline?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donaldas Kairys
Donaldas Kairys Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo alistas eile Eesti-Läti korvpalliliigas Liepaja meeskonna ülikindlalt 97:57. Vaatamata suurele edule ei jäänud peatreener Donaldas Kairys väljakul nähtuga kohati rahule.

«Me olime valmis kaitses tööd rügama, aga mõned mängijad olid õnnelikud, et said skoori teha. See pole minu stiili korvpall. Ma ei taha, et meeskond oleks niimoodi üles ehitatud ja mängijad niimoodi mängiksid,» sõnas Kairys avaveerandi kohta, mis lõppes skooriga 38:28.

Aga ülejäänud 30 minutit. Kas jäid oma hoolealustega rahule? «Jah... mõned õnnestumised kaitses, aga ma tahan järjepidevust, kuid seda meil polnud. Seega, minu arvates raiskasime hea võimaluse, et saada meeskonnana paremaks.»

Kairys jagas mängijatele üsna võrdselt mänguaega ja jäi tulemusega rahule. «Kõik mängijad ei ole samal tasemel, aga see oli minu eesmärk – jagada palli, punkte, minuteid ja isiklikke vigu erinevate mängijate vahel –, et olla ühtne meeskond. Olen rahul, et suutsime seda teha.»

Kalev/Cramo eilsed skooritegijad: Ivan Almeida 27 punkti, Lucas Landen 13 p, Branko Mirkovic 13 p, Janari Jõesaar 11 p, Reggie Lynch 10 p, Tanel Sokk 6 p, Martin Dorbek 5 p, Chavaughn Lewis 4 p, Kristjan Kangur 4 p, Maksim Salaš 2 p, Kristjan Kitsing 2 p.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles