Fotouudis: vaata Saskia Alusalu uut kelmikat uisukostüümi (4)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui guugeldada Eesti ja naine, siis leiab Google Saskia Alusalu.
Kui guugeldada Eesti ja naine, siis leiab Google Saskia Alusalu. Foto: Tairo Lutter

Pyeongchangi taliolümpia kangelanna Saskia Alusalu alustas uut kiiruisuhooaega uue tipptehnoloogial põhineva uisukostüümiga.

Suurtoetaja Raha24 abiga soetatud uuel uisukostüümil on kapuuts, mis muudab selle aerodünaamiliseks ja aitab suurendada uisutamise kiirust. Tipptehnoloogial põhinev elastne polüuretaankangas liibub nahale ning toetab keha suurtel kiirustel.

«Kui saavutad jääl kiiruse, mis ületab 45 kilomeetrit tunnis, muutub kangas väga oluliseks. See ei tohi rebeneda ja peab kohanduma täpselt sinu kehaga,» selgitas Alusalu.

Kokku on Alusalul treeningutel kasutamiseks ligi kümme kostüümi. Võistlemas käib Alusalu rahvusvärvides kombinesoonis. 

Saskia Alusalu.
Saskia Alusalu. Foto: Raha24

Praegu Saksamaal Inzellis treeniv Alusalu ütles, et enne võistlusi on treeningperiood väga intensiivne, septembris oli laager Itaalias ja ees on veel üks laager Hollandis. «Seejärel ootavad mind võistlused mitmel pool Euroopas aga ka USAs ja Jaapanis.»

Alusalu märkis, et on selles kombinesoonis jääl olles saanud palju komplimente teistelt võistlejatelt ja nende treeneritelt. «See motiveerib edasi pürgima ja annab tunde, et ma pole jääl üksi.»

Saskia Alusalu ja krediidiandja Raha24 vahel kaheks aastaks sõlmitud sponsorleping katab lisaks uisukostüümidele aastas ühtekokku neli korralikku treeninglaagrit.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles