35-aastasel vanameistril on käsil karjääri edukaim aasta

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Glenn Murray viis Brightoni hooaja teise võiduni.
Glenn Murray viis Brightoni hooaja teise võiduni. Foto: Steven Paston / EMPICS Sport

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga Premier League’i kaheksanda mängudevooru avalahingus teenis 1:0 võidu Brighton & Hove Albion, kes alistas koduväljakul West Ham Unitedi.

Mängu ainus värav sündis avapoolaja keskpaigas, kui Glenn Murray realiseeris Briam Kayali tsenderduse tabamuseks. West Ham valdas palli 64 protsenti mänguajast ja sooritas suisa 16 pealelööki, kuid väravani külalised ei jõudnud.

Tegu oli 35-aastase Murray viienda liigaväravaga käimasoleval hooajal. Sellel kalendriaastal on Murray kõrgliigas võrku sahistanud koguni tosin korda.

Premier League’is on aastal 2018 inglastest löönud enam väravaid vaid kaks mängijat: Tottenham Hotspuri ründajal Harry Kane’il on kirjas 17 ja Leicester City talismanil Jamie Vardyl 14 tabamust.

Kolm punkti juurde teeninud Brighton kerkis Premier League’is 12. kohale, olles kogunud kaheksa silma. West Ham jätkab seitsme punktiga 15. kohal. Täna peetakse Premier League’is kuus kaheksanda vooru kohtumist. Homme aga ootab ees maiuspala Liverpool – Manchester City.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles