Viimase katse draamaga poodiumile kerkinud Torn: meie ralli oli äraütlemata äge

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Torn
Ken Torn Foto: Karli Saul / SCANPIX

Saaremaa ralli lõpetasid kolmandana koduteedel sõitnud Ken Torn – Kaido Kaubi, kes jõudsid poodiumile tänu Valeri Gorbani ebaõnnele. «Meie ralli oli kindlasti äraütlemata äge, kahjuks olid ukrainlasel mootoriprobleemid. Puhta sõiduga poleks midagi teinud,» rääkis Torn Postimehe otse-eetris. 

Ford Fiesta R5 sõitnud mehed jäid võitjatest maha minuti ja 29,7 sekundiga. Kuigi Torn sõitis Saaremaal neljaveolise autoga, siis sellest hoolimata kuulus talle hooaja kokkuvõttes juba eelnevalt kindlustatud EMV6 klassi meistritiitlile ka EMV2 ehk esiveoliste absoluutarvestuse meistritiitel. Lisaks kuulub Tornile ka tänavuse aasta Estonian R2 Challenge esikoht.

«Kogemus oli seda väärt, mida tulime siia saama. Saime rallit nautida ning autoga harjuda. Kogemus oli suurepärane,» võttis Torn oma esimese neljaveolise autoga sõidetud ralli kokku.

Mis saab aga uuel aastal? «Praegune eesmärk on ikkagi juunioride WRC-sari, eks näis, palju suudame eelarvet kasvatada,» lisas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles