Northugi kuri kõhutõbi tekitab Itaalias paksu verd

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Northug
Petter Northug Foto: JON OLAV NESVOLD / imago/Bildbyran

Norra suusaässa Petter Northugi haigestumine on tekitanud konkurentides paksu verd. Täpsemalt Norra suusaliidu käitumine, kes isoleeris haigestunud Northugi otse konkurentide keskele.

Nimelt treenivad praegu nii Soome, Norra kui Venemaa tipud Itaalias Val Senales. Kõhuhädade käes vaevlev Northug isoleeriti Norra koondisest eemale ning paigutati hotelli, kus majutatakse just norralaste konkurente.

Norralaste käitumine pole meeltmööda Venemaa koondise peatreenerile Marcus Carmerile, kes ei mõista, miks norralased majutasid suusaässa hotelli, kus ta võib oma konkurente nakatada.

Soome suusakoondise peatreener Matti Haavisto sõnas aga, et tema pole Northugi hotellis näinud. «Petteri venda Evanit nägin ma küll, tema on siin algusest peale olnud,» ütles ta.

Norra suusaliit põhjendas hotellivalikut sellega, et seal ööbib Northugi perekond. «Petter on isoleeritud oma tuppa. Mõistan, et teistes suusatajates võib see tekitada muret, kuid töötame praegu lahenduse kallal,» ütles koondise arst Öystein Andersen, lisades, et juba tegeletakse Northugile uue hotelli otsimisega.

Lisaks Venemaa ja Soome suusatajatele ööbib kõnealuses hotellis ka Šveitsi koondis eesotsas Dario Colognaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles