Mattias Käidi koduklubi peatreeneri jalgealune on tuline

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fulham manager Slavisa Jokanovic during the Premier League match at The John Smith's Stadium, Huddersfield.
Fulham manager Slavisa Jokanovic during the Premier League match at The John Smith's Stadium, Huddersfield. Foto: Martin Rickett / PA Wire/PA Images

Mattias Käidi koduklubi Fulhami peatreeneri Slavisa Jokanovici jalgealune on tuline. 11 mänguga on meeskond lasknud endale lüüa 29 väravat ning asub liigatabelis viie punktiga viimasel kohal.

Kuigi Fulhami klubi omanik Shahid Khan ütles eelmisel nädalal, et annab peatreenerile veel aega, saab Jokanovic aru, et kindlana ta end tunda ei saa.

«Jätkan oma plaani järgmisist ja mul tuleb leida lahendus. Olen teadlik, et minu olukorras olles võib erinevaid asju juhtuda, aga need pole minu kontrolli all,» viitas ta võimalikule vallandamisele.

Fulhami suurim murekoht on seni olnud kaitsemäng. Juba 29 sisselastud väravat on palju, ent Fulham pole suutnud kirja saada ka ühtegi nullimängu. Kusjuures, Londoni klubi on liigas ainukene, kellel nullimäng puudub.

Järgmisena kohtub Fulham kolmandal kohal oleva Liverpooliga ning kuu lõpus Southamptoniga. Edasi ootavad Fulhami ees matšid Chelsea ja Manchester Unitediga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles