Kuidas sattus Kregor Hermet korvpalli juurde? Alar Varrak käis flaiereid jagamas

Toimetas Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli liider Kregor Hermet (palliga).
Tartu Ülikooli liider Kregor Hermet (palliga). Foto: KRISTJAN TEEDEMA /

Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna 21-aastane ääremängija Kregor Hermet andis klubi koduleheküljele intervjuu, kus rääkis muuhulgas sellest, kuidas ta sattus korvpalli juurde.

«Teadlikult on korvpall minu ellu kuulunud alates esimesest klassist, mil Alar Varrak käis koolis flaiereid jagamas ning poisse trenni kutsumas,» meenutab Hermet muheledes, kuidas ta Audentese korvpalli trenni sattus. «Esimesed mälupildid on aga palju varasemast ajast, mil käisin saalis oma ema mänge vaatamas,» lisab 204 sentimeetrit pikk noormees, et pole peres ainus korvpallur.

«Mu ema on korvpallur ja isa võrkpallur, kuid kumbki ei surunud oma ala peale, vaid on mind alati igas otsuses toetanud,» räägib Hermet. «Muidugi tunneb mu isa võrkpalli ringkonda läbi ja lõhki. Seal ikka naljatati, et ma võrkpalli üle läheks, kuid seda ei juhtunud,» naerab noormees.

Hermet on sellel hooajal osalenud Tartu Ülikooli eest seitsmes Olybet Eesti-Läti korvpalliliiga mängus. Tema keskmised näitajad mängu kohta on järgmised: 26 minutit, 12,3 punkti, 1,1 resultatiivset söötu ja 5 lauapalli.

Loe refereeritud artiklit Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles