Ott Tänak: olen pettunud, aga samal ajal õnnelik (4)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: PAU BARRENA / AFP

Austraalia ralli viimasel võistluspäeval katkestanud Ott Tänak on ralli tulemuses küll pettunud, kuid suures plaanis siiski õnnelik – Toyota võitis meeskondliku tiitli ning isiklikus plaanis püsis ta terve aasta kõrges mängus.

«Olen pettunud selles, et ralli minu jaoks selliselt lõppes. Kuid üldiselt olen siiski õnnelik: mul on meistrivõistluste tugevaim auto ning mind ümbritseb tugev meeskond. Andsime kogu hooaja jooksul hea lahingu,» kirjutas Tänak sotsiaalmeediasse.

Oma väljasõidu kohta sõnas Tänak: «See oli keeruline katse, kus oli palju mudaseid kohti. Üldiselt minu väljasõit meistrivõistluste mõttes suurt midagi ei muutnud.»

Hooaja võttis eestlane kokku positiivsel noodil. «Kuigi sel hooajal oli palju tõuse ja mõõnu, jään hooajaga rahule. Järgmisel aastal anname endast taas parima. Tänan teid kõiki suurepärase toetuse eest, olete imelised!» ütles Tänak oma fännidele.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles