Balta: olen rahul, kuidas sportlasena raskest olukorrast välja tulin

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenija Baltale pakkus aasta rõõmu ka eraelus: ta abiellus oma treeneri ja kauase elukaaslase Andrei Nazaroviga.
Ksenija Baltale pakkus aasta rõõmu ka eraelus: ta abiellus oma treeneri ja kauase elukaaslase Andrei Nazaroviga. Foto: Photo: Marko Mumm/EKJL

Viimasel kolmel aastal on Eesti parima naiskergejõustiklase tiitli noppinud kaugushüppaja Ksenija Balta. Ent tänavu tuli auhind teisiti: Balta tegi välishooajal vaid ühe võistluse, saades Berliini EMil kuuenda koha.

Balta pidas seejuures viiekuulise vigastuspausi. Sise-MMil Birminghamis sai ta 6.57ga kaheksanda koha, kuid vigastas treeninglaagris varvast. Nõnda saigi ta rohelise tule EMil võistlemiseks alles augusti alguses ning sai seal 6.49ga kuuenda koha.

«Mingil määral olen rahul just sellega, kuidas sportlasena raskest olukorrast välja tulin. Tekkis déjà-vu-efekt 2017. aastaga,» meenutas Balta Postimehele 2017. aasta hooaja avavõistlust Londoni MMil, kus ta leppis 25. kohaga. «Loomulikult tulid negatiivsed mõtted taas pähe. Aga olen väga uhke, et tulin sellest kohast tunduvalt paremini välja,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles