Valus video: iluuisutaja kukkus kõrgelt pea peale, kohtunikud jäid osavõtmatuks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley Cain ja Timothy LeDuc.
Ashley Cain ja Timothy LeDuc. Foto: Valery Sharifulin / TASS / Scanpix

Horvaatias Zagrebis peetud iluuisutamisvõistlusel Golden Spin elasid ehmatava vahejuhtumi üle ameeriklastest paarissõitjad Ashley Cain ja Timothy LeDuc, kui Cain kukkus ühe tõste järel pea peale. Hämmastaval kombel ei katkestanud kohtunikud võistlust, vaid lasid paaril lõpuni uisutada.

Ehkki rahvusvaheliste võistluste kohtunikel on sellistel puhkudel õigus esinemine katkestada, Zagrebis seda miskipärast ei tehtud, ehkki kukkumine nägi väga karm välja. Cain labas pärast kukkumist hetke jääl, enne kui LeDuc ta püsti aitas. Ameeriklanna oli ilmselgelt segaduses, ent kava siiski lõpetati. Jäält ära tulles panid arstid Cainile kaelatoe ja ta viidi haiglasse kontrolli.

Kukkumine on videos alates 3.20.

«Tänan kõiki, kes mulle head soovisid, olen terve. Palun ärge süüdistage juhtunus kedagi, kõige olulisem on meie tervis,» kirjutas Cain hiljem sotsiaalmeediasse.

Alates 2016. aasta kevadest koos uisutavate ning mullu USA meistrivõistlustel pronksmedali võitnud Caini ja LeDuci hooaeg on seni kulgenud hästi, sest Challenger-sarjas on võidetud kaks etappi. Zagrebis saadi lõpuks viies koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles