Rõõmusõnum rallisõbrale: M-Sport jätkab WRC-sarjas!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson tegi sponsorrahade leidmisel eeskujulikku tööd ja M-Sport lööb MM-sarjas kaasa täishooaja.
Malcolm Wilson tegi sponsorrahade leidmisel eeskujulikku tööd ja M-Sport lööb MM-sarjas kaasa täishooaja. Foto: M-Sport

Rahvusvaheline Autoliit FIA andis äsja oma kodulehel teada, millised meeskonnad osalevad tuleval hooajal autoralli MM-sarjas. Toyota, Hyundai ja Citroeni kõrval on kenasti nimekirjas ka finantsmurede tõttu kõrvale tõmbumist plaaninud M-Sport. See tähendab, et kaasa tehakse kõik 14 WRC-etappi.

Malcolm Wilsoni aetav meeskond osaleb ka tuleval hooajal MM-sarjas nime all M-Sport Ford World Rally Team, mis tähendab, et tiim saab vaatamata liider Sebastien Ogier lahkumisele jätkuvalt kui mitte rahalist, siis vähemalt tehnoloogilist abi USA autotootjalt.

M-Sporti uue hooaja piloodiks on ainsana kinnitatud soomlane Teemu Suninen. Teise piloodi kohuseid täidab kuulujuttude põhjal Elfyn Evans. Täna ilmus Rootsi meedias uudis, et Monte-Carlos ja Rootsis tuleb M-Sporti meeskonna Fiestal starti ka endine WRC2 maailmameister Pontus Tidemand.

WRC-sarja meeskonnad aastal 2019

CITROËN TOTAL WRT

HYUNDAI SHELL MOBIS WORLD RALLY TEAM

M-SPORT FORD WORLD RALLY TEAM

TOYOTA GAZOO RACING WRT

Tuttuues WRC2 Pro võistlusklassis, mis on mõeldud madalamas võistlusklassis osalevatele tehasetiimidele on Monte Carlo ralliks üles antud hetkel vaid Citroen ja M-Sport. Järgmistest rallidest lisandub nimekirja kindlasti ka Škoda tiim.

Täiendatud kell 18.20. M-Sport andis pressiteate vahendusel teada, et seni rallitiimi juhtinud Wilson loobub ametikohast, et keskenduda edasi kommertspoolele ja M-Sportile kui ettevõttele. Tiimipealikuks saab Richard Millener.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles