Pogba avaldas, mille eest on ta Mourinhole tänulik

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba ja Jose Mourinho.
Paul Pogba ja Jose Mourinho. Foto: Jason Cairnduff / REUTERS

Manchester Unitedi jalgpalliklubi poolkaitsja Paul Pogba rääkis, et hundipassi saanud peatreener Jose Mourinho aitas tal inimesena areneda.

Mourinho juhendas Manchester Unitedit kaks ja pool aastat. Punased Kuradid võitsid Mourinho eestvedamisel Euroopa liiga, Inglismaa superkarika ja Inglismaa liigakarika. «Me võitsime Josega karikaid ja ma tahan teda selle eest tänada,» sõnas Pogba väljaandele BBC.

«Ta aitas mul inimesena areneda ja olen talle selle eest tänulik. Olen kindel, et kõik ülejäänud mängijad tunnevad samamoodi, kuid nüüd peame keskenduma järgmisele mängule,» kommenteeris Pogba.

Manchester United alistas uue peatreeneri Ole Gunnar Solskjæri esimeses kohtumises Cardiff City suisa 5:1. «Meie meeskond tegi suurepärase etteaste ja oleme õnnelik, et uus peatreener alustas niimoodi. Oluline on samamoodi jätkata,» lausus Pogba.

Manchester United hoiab 29 punktiga kuuendat kohta, kuid jääb liidrikohal olevast Liverpoolist maha juba 19 silmaga. Inglismaa Premier League’i tabelitipp: Liverpool 48 punkti, Manchester City 44 p, Tottenham 39 p, Chelsea 37 p, Arsenal 37 p, Manchester United 27 p.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles