Ogier kuu enne rallihooaja algust: Citroeniga kohanemine võtab aega

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: JEAN-PIERRE CLATOT / AFP

Kuuekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier, kes taasliitus Citroeni meeskonnaga, pole kuu enne uue hooaja algust autoga rahul.

35-aastane prantslane testis novembris kaks päeva Citroeni C3 masinat Portugali kruusal ja eelmisel nädalal Prantsusmaa asfaldil. «Erinevustega kohanemine võtab aega ja selle nimel me juba töötame,» sõnas Ogier WRC-sarja koduleheküljele.

Ta lisas: «Leidub palju erinevaid asju, mis tuleb minu maitse järgi paremaks muuta. See auto näitas eelmisel aastal mõnedes tingimustes väga head kiirust, aga tulemuste ja minu esmamulje põhjal peab see auto teistes oludes veel kiirem olema. Seda peame parandama.»

Citroen saavutas lõppenud hooajal ainsa rallivõidu Kataloonias, kui triumfeeris üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb. Lisaks jõudis Mads Östberg Soomes ja Austraalias, Craig Breen Rootsis ning Kris Meeke Mehhikos poodiumile.

2019. aasta autoralli hooaeg algab 24. jaanuaril Monte Carlos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles