Autoralli MM-sarjas töötuks jäänud Breen: minu paus ei pruugi väga pikaks kujuneda

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Craig Breen
Craig Breen Foto: Eibner-Pressefoto/Alexander Neis / imago/Eibner

Autoralli MM-sarja piloot Craig Breen, kes uueks hooajaks töötuks jäi, andis toetajatele teada, et hetkel käib tugev töö MM-sarja naasmiseks. 

Möödunud hooajal sõitis Breen MM-sarjas kaasa kogu hooaja Citroeni meeskonnas, kuid tuleval aastal istuvad Citroeni rooli Esapekka Lappi ning Sebastien Ogier, mille tõttu Breenile enam kohti ei jagunud. 

«Viimased nädalad on olnud minu jaoks vägagi rasked. Nagu te juba olete ilmselt aru saanud, ei õnnestunud meil uueks hooajaks saada MM-sarjas täishooaega üheski meeskonnas. See on minu jaoks väga raske,» lausus Breen postitatud videos.

«Töötame väga kõvasti selle nimel, et ma saaksin lähitulevikus taas MM-sarjas kihutada ning antud hetkel võin öelda, et töö tulemusena ei pruugi paus väga pikaks kujuneda. Nii kaua kui meil lepingut ega võimalust sõita pole, üritan end erinevatel viisidel vormis hoida ja ehk ka midagi muud huvitavat proovida,» rääkis Breen.

«Olen ka varem olnud keerulistes olukordades, nii et olen valmis taas andma endast kõike, et päästa oma karjääri. Olen kindel, et saame sellega hakkama ning loodan, et see ei võta liiga palju aega. Tänan kõiki toetuse eest,» lausus Breen. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles