Tammjärv püsis lõpuni juhtgrupis, aga jäi punktideta

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karel Tammjärv.
Karel Tammjärv. Foto: NewsPix24/SIPA / NewsPix24/SIPA

Saksamaal Oberstdorfis jätkuval Tour de Ski neljandal etapil ei suutnud Eesti murdmaasuusatajad selle hooaja punktiarvet avada. 

Tammjärv püsis lõpuni enam kui 40-liikmelises juhtgrupis ning saavutas 36. koha, kaotades norralasest võitjale Emil Iversenile 20,4 ja viimasele punktikohale 2,4 sekundiga. 600 meetrit enne finišit hoidis Tammjärv 35. kohta, kuid paraku ei õnnestunud eestlasel end viimasel poolel kilomeetril punkti(de)le suusatada. Raido Ränkel sai 70 sportlase konkurentsis 65. (+1.59,5) koha.

Iverseni järel jõudsid poodiumikohtadele veel itaallane Francesco De Fabiani (+0,9) ja venelane Sergei Ustjugov (+2.0). Esikuuikusse mahtusid veel Sjur Røthe (Norra; +2,1), Calle Halfvarsson (Rootsi; +3,2) ja Didrik Tønseth (Norra; +3,6). Suusatuuri üldliider Johannes Høsflot Klæbo (Norra; +5,6) leppis üheksanda kohaga.

Tuuri üldarvestuses edestab Klæbo Ustjugovit 15,4 sekundiga. Kolmandal kohal on Iversen, kes kaotab koondisekaaslasele 31 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles