Sisemise verejooksu tõttu haiglasse sattunud Maradona lasti kodusele ravile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Maradona.
Diego Maradona. Foto: El Universal / ZUMAPRESS.com / Scanpix

Jalgpallilegend Diego Maradona sattus haiglasse, sest tal diagnoositi sisemine verejooks. Tütre kinnitusel lubati ta sealt siiski õige pea koju.

58-aastane eksjalgpallur läbis kodulinnas tavapärast arstlikku kontrolli, kui probleem avastati ja ta haiglasse sõidutati. «Temaga on kõik korras ja ta saab õige pea koju,» rahustas Maradona tütar Djalma sotsiaalmeedias fänne ning peagi teatas Reuters, et Maradona ongi koju lubatud.

Argentina koondise endine kapten tegutseb praegu Mehhiko esiliigaklubi Dorados de Sinaloa peatreenerina ning oli kodumaal puhkamas, et naasta täna peetavaks uue hooaja avamatšiks meeskonna juurde.

Mõnuainete tarvitamisega tihti hätta sattunud ja karjääri jooksul seetõttu kolm positiivset dopinguproovi andnud Maradonal on varemgi korduvalt tervisega probleeme olnud. Kümnekonna aasta eest sattus ta haiglasse kokaiini üledoosiga ja oleks peaaegu surnud. Ka suvel Venemaal viidud MMil viidi ta ühelt mängult otse haiglasse, kuid pääses sealtki kiirelt koju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles