Kodusel tippturniiril veerandfinaalis langenud Must püüab järgmisena ainulaadset rekordit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Sulgpalli Euroopa karikaetapil Tallinnas jäi Raul Musta laeks veerandfinaal, järgmisena kavatseb ta võistelda Eesti meistrivõistlustel, kus jahib 14. järjestikust meistritiitlit.

Must alistas teel Tallinna turniiri veerandfinaali soomlase Henri Aarnio ja Jaapani mängija Minoru Koga. Veerandfinaalis oli võistlustel kolmanda paigutusega Musta vastaseks kvalifikatsioonist põhiturniirile jõudnud Teck Zhi Soo Malaisiast.

Hääleka kodupubliku ees mänginud Must Malaisia mängija kiire ja ründava mängu vastu täna ei saanud ja kohtumine lõppes 15:21, 13:21 allajäämisega. «Täna mul võiduvõimalust ei olnud ja vastane oli teisel tasemel. Püüan siit kogemust kaasa võtta, mis tema paremini tegi ja mida enda mängus parandada. Kokkuvõttes jään võistlusega ikkagi rahule, sain kaks head võitu ja kodupubliku ees on alati hea mängida,» võttis Must turniiri kokku.

Lähiaja plaanidest rääkides sõnas Must, et kevadel algava olümpia kvalifikatsiooni tõttu on plaanis rohkem võistelda. «Kindlasti on minu jaoks olulised ka veebruari alguse  toimuvad Eesti meistrivõistlused. Tahan näidata, et olen endiselt Eestis parim mängija,» ütles Must.

Kolme nädala pärast Kalevi spordihallis toimuvatel 55. Eesti meistrivõistlustel läheb Must püüdma omalaadset rekordit ehk 14. järjestikkust Eesti meistritiitlit, millega ta tõuseks läbi aegade parimaks Eesti sulgpalluriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles