Tottenham pudenes karikavõistlustel konkurentsist, Chelsea mitte

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kieran Trippier.
Kieran Trippier. Foto: DAVID KLEIN / REUTERS

Tottenham Hotspur kaotas jalgpalli Inglismaa karikavõistlustel 1/16-finaalis võõrsil Crystal Palace’ile 0:2 ja pudenes konkurentsist.

Crystal Palace’i mõlemad väravad sündisid esimesel poolajal. Conor Wickham viis võõrustajad juba üheksandal minutil juhtima ning lõppseisu vormistas 34. minutil penaltist endine Tottenhami mängija Andros Townsend. Külalistel oli avapoolaja viimasel minutil samuti võimalus teha skoori 11 meetri karistuslöögist, aga Kieran Trippier lõi palli väravast mööda.

Londoni Chelsea jõudis 3:0 võiduga tugevuselt teises liigas mängiva Sheffield Wednesday üle kaheksandikfinaali. Koduväljakueelist nautinud Chelsea asus kohtumist juhtima avapoolaja keskpaigas, kui penalti realiseeris Willian. Teise värava lõi 64. minutil Callum Hudson-Odoi ning kolmanda 84. minutil Willian. Chelsea eest debüteeris Gonzalo Higuain.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles