Simple Sessionil osalejad pidasid maha lõbusa hokimatši

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Simple Sessioni võistlejad pidasid Visit Estonia eestvedamisel Harju tänava liuväljal maha lustaka hokimatši. 

Uisuplatsil lähevad vastamisi kaks meeskonda, kus ühes tiimis rulatajad ning teises BMX-ratturid, et selgitada välja ekstreemimaailma litrikuningad. Kuigi mõned võistlejad on omal ajal ka veidi hokitrennis käinud, siis suurema osa võistlejate jaoks on tegu hea võimalusega hokit proovida. Tulemuseks on ülimalt lõbus matš, täis kokkupõrkeid ja kukkumisi.

Läinud kahel aastal võtsid võidu BMX-ratturid, kuid tänavu on oma ridu tugevdanud ka rulatajad ning oodata on pingelist võistlust. 

Sündmust viib läbi Kaarel Kose, nagu ka mullu. Otseülekandes kommenteerivad mängu Simple Sessioni teleülekande eksperdid Chris Doyle (BMX) ja Mark Brewster (rula). 

Koosseisud:

BMX: Reed Stark, Brian Kachinsky (mõlemad USA), Daniel Wedemeijer (Holland), Austin Augie (USA), Nikonov Pavel (Venemaa), Brad Mulholland (Suurbritannia), Gert Nõgu, Tormi Palmiste, Sebastian Sepp, Kert Petersel (kõik Eesti).

SKATE: Tyler Edtmayer (Saksamaa), Sergey Samuylov, Niklavs Vetra (mõlemad Läti), Martin Pek (Tšehhi), Onni Saltevo (Soome), Robin Kiisholts, Allan Raudsepp, Toomas Seppänen, Henri Räim, Rain Lindemann (kõik Eesti).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles