Schumacheri nimel on häid ja halbu külgi

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacheri poeg Mick Schumacher septembris 2018 Itaalias Monzas
Michael Schumacheri poeg Mick Schumacher septembris 2018 Itaalias Monzas Foto: Andrej Isakovic / AFP/Scanpix

Seitsmekordse F1 maailmameistri Michael Schumacheri poeg Mick andis intervjuu Rahvusvahelise Autoliidu FIA ametlikule ajakirjale, kus tunnistas, et suure nimega käib kaasas ka suur koorem.

«Olen rahul, et olen läbi aegade suurima F1-piloodi poeg. Olen rahul, et ta on ajaloo parim ja ma imetlen teda seepärast. Ja isegi kui kohati võib see veidi keeruline olla, siis on nagu on,» rääkis tuleval hooajal oma F2-debüüti tegev Schumacher. «Sel on häid külgi ja on halbu külgi. Kui sind üle maailma ohtralt inimesi toetavad, siis see ei saa kuidagi halb olla ja selle üle olen väga tänulik.»

Enne traagilist suusaõnnetust rääkis Michael Schumacher, et ta oleks eelistanud, kui tema poeg valinuks võidusõidu asemel näiteks golfimängu. Noor sportlane ütles aga isale kärmelt, mida ta teha tahab: «Mulle meeldis väga isaga kartidega sõitmas käia. Oli lihtsalt lõbus temaga seda aega veeta ja ma mäletan, et kord ta küsis minult, et kas see on mu hobi või soovin ma seda teha tööna. Vastasin koheselt, et tahan olla professionaal. Ma pole kunagi midagi muud soovinudki.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles