Uskumatus hoos olev Westbrook purustas NBA rekordi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Westbrook
Russell Westbrook Foto: Sue Ogrocki / AP

Korvpalliliigas NBA jätkas suurepärse vormi näitamist Oklahoma City mängija Russell Westbrook, kes kirjutas end NBA rekordite raamatusse.

Oklahoma City alistas möödunud ööl koduväljakul Portland Trail Bazersi numbritega 120:111, mis tähendas Oklahoma jaoks järjekordset võitu. Hetkel on meeskond kogunud läänekonverentsis 37 võitu ning 19 kaotust, millega ollakse kolmandal kohal.

Westbrook suutis ka selles kohtumises näidata head hoogu, kogudes 21 punkti, kogudes 14 lauapalli ning jagades 11 resultatiivset söötu. See tähendas aga seda, et ta on kolmikduublini jõudnud nüüdseks kümme kohtumist järjest. See tähistab ühtlasi ka NBA rekordit.

«See on minu jaoks täiesti uskumatu hetk. Noore poisina ei osanud ma isegi unistada NBAs mängimisest, iga hetk siin on minu jaoks kui õnnistus,» lausus õnnelik Westbrook rekordi purustamise järel ESPN-ile.

Kohtumise parimaks kerkis aga hoopis Thunderi mängija Paul Goerge, kes viskas Thunderi kasuks kogunisti 47 punkti. Lisaks kogus ta 12 lauapalli ning andis 10 resultatiivset söötu.

Teiste NBAs toimunud kohtumiste tulemused:

Cleveland Cavaliers – New York Knicks 107:104

Detroit Pistons – Washington Wizards 121:112

Indiana Pacers – Charlotte Hornets 99:90

Toronto Raptors – Brooklyn Nets 127:125

Chicago Bulls – Milwaukee Bucks 99:112

Houston Rockets – Dallas Mavericks 120:104

Minnesota Timberwolves – Los Angeles Clippers 130:120

Oklahoma City Thunder – Portland trail Blazers 120:111

Denver Nuggets – Miami Heat 103:87

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles