Arsenal ja Tottenham leppisid tulises kohtumises viiki

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tottenham - Arsenal
Tottenham - Arsenal Foto: Daniel Hambury / EMPICS Sport

Põhja-Londoni derbi nime all tuntud Arsenali ning Tottenhami vaheline kohtumine lõppes Inglismaa kõrgliigas ülipõneva lõpu järel 1:1 viigiga.

Kohtumise skoori avas juba 16. minutil võõrsil mänginud Arsenal, kui Aaron Ramsey suutis ära kasutada Alexandre Lacazette'i hea söödu ning väravavahiga silmitsi seistes palli üle Hugo Lloris'i tõsta.

24. minutil suutis Tottenhami poolt vastata Harry Kane, kuid tema värav tühistati suluseisu tõttu. Esimesel poolajal oli Tottenhamil veel mitu head võimalust, kuid poolajapausile läks Arsenal vastu 1:0 eduseisus.

74. minutil tegi aga Shkodran Mustafi karistusalals vea ning Hartry Kane suutis seisu viigistada. Kohtumise viimasel minutil tegi aga karistusalas vea Tottenhami kaitsja Davinson Sanchez. Penaltit asus lööma, Pierre-Emerick Aubameyang, kelle löögi aga Lloris tõrjus. Nii lõppes kohtumine 1:1 viigiga.

Inglismaa kõrgliigas asub Tottenham endiselt kolmandal kohal 61 punktiga, Arsenal on kohe Tottenhami seljataga 57 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles