Klopp õnnelikust võidust: see oli üsna kole, aga võtame selle vastu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: Richard Sellers / PA Wire/PA Images

Nädalavahetusel liigamängus Tottenham Hotspurist sisuliselt viimase minuti tabamusest jagu saanud Liverpool hoiab turniiritabelis esikohta, kuid mängu vähem pidanud valitsev meister Manchester City hingab kuklasse.

Liverpooli peatreener Jürgen Kloppi sõnul väärib tema meeskond säärases pingelises heitluses Mancester Cityga õnne. «Kui vaatate teisi meeskond, siis ka nende hooajast leiab selliseid hetki,» kirjeldas Klopp õnnelikku võiduväravat ja kolme punkti.

Nimelt sai Liverpool võidu Tottenhami üle Toby Alderweireldi omaväravast 90. minutil. «Poisid töötavad nii kõvasti. Ma arvan, et nad väärivad pisut õnne. Kõik punktid, mis oleme teeninud, on tulnud raske tööga. Pole oluline, millal skoorid, vaid see, mis numbrid on tablool pärast lõpuvilet,» selgitas juhendaja Sky Sportsi vahendusel.

Ta lisas: «Ma ütlesin poistele pärast mängu, et mängu võitmiseks on 500 000 erinevat võimalust ja see oli üsna kole. Aga pole probleemi, me võtame selle vastu. Ilma õnneta pole võimalik Premier League’i liider olla. See on lihtsalt võimatu,» kommenteeris Klopp.

Liverpool on Inglismaa meistrivõistlustel 32 mänguga kogunud 79 punkti, mis annab liigatabelis esikoha, kuid kahe punkti kaugusel oleval Manchester Cityl on mäng varuks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles