Eesti jalgpallikoondis jätkab FIFA edetabelis napilt esisajas, liider endiselt Belgia

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis.
Eesti jalgpallikoondis. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Täna avaldatud uues FIFA koondiste edetabelis on Eesti koondis 96. kohal, esikohal jätkab Belgia jalgpallikoondis.

Eesti jalgpallikoondis mängis märtsis kaks kohtumist – EM valikmägus kohtuti Põhja-Iirimaaga ning vastu võeti 0:2 kaotus. Maavõistlusmängus mindi kokku Gibraltariga ning seal suudeti Konstantin Vassiljevi väravast 1:0 kohtumine võita.

Maailma edetabelis Eesti koondise koht ei muutunud, endiselt jätkatakse 96. kohal. Eesti ees on Kõrgõzstan, Eesti järel Jordaania koondis. Balti riikidest on Leedu hoidmas 132. kohta ning Läti 133. kohta. Meie põhjanaaber Soome on tabelis 60. kohal.

FIFA edetabeli liidrina jätkab endiselt Belgia, kellele järgnevad Prantsusmaa ning Brasiilia. Neljandale kohale tõusis Inglismaa, kes möödus Horvaatiast. Samuti vahetasid esikümnes kohti Uruguai ja Portugal – Uruguai tõusis Portugalist mööda kuuendaks.

Enim edetabelikohti andis ära Austria, langedes 11 kohta ning nende uueks positsiooniks on nüüd 34. Suurimaks tõusjaks oli Iisrael, kes tõusis 92. kohalt 84. kohale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles