Spikker: mida peab Kalev/Cramo VTB liigas jälitajate ette jäämiseks tegema

Ville Arike
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo meeskond. FOTO: Raul Mee/Mollusk Media
BC Kalev/Cramo meeskond. FOTO: Raul Mee/Mollusk Media Foto: Raul Mee/Mollusk Media

Eesti-Läti korvpalliliiga lõppvaatus tõi BC Kalev/Cramole pettumuse, kuid rõõmunoote võib veel tulla ja nende kuulmiseks tuleb pingutada kuu lõpuni – siis selguvad VTB Ühisliigas play-off’i pääsejad. Milline valem aitab Kalevil kaheksa parema sekka püsima jääda?

Alustame tabeliseisust. Kalevil on praegu 10 võitu ja 11 kaotust ning ees viis mängu. Neist esimene toimub juba täna Tallinnas, Kaasani Unicsiga. Kalevit jälitavad Saratovi Avtodor (9-13), Krasnojarski Jenissei (8-14) ja Riia VEF (8-15).

Kõige ohtlikum konkurent on kahtlemata Avtodor ning seda ka seetõttu, et mõlemas omavahelises, korvide saju toonud mängus jäi Kalev sellele tiimile alla (102:113 ja 109:112). Ka Saratovi tiim on täna võistlustules, võõrsil mängitakse Krasnodari Lokomotiv-Kubaniga. Pärast seda kohtutakse veel kodus Nižni Novgorodi ja Unicsi ning võõrsil Jenisseiga.

Mitu võitu Avtodor neist mängudest saab, on võimalik...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles