Kairys nõrgast algusest: eks play-off'i pääsemine tekitas rahulolu

Ville Arike
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donaldas Kairys
Donaldas Kairys Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond alistas VTB Ühisliigas pärast kaotatud esimest poolaega Nižni Novgorodi 94:84 ning peatreener Donaldas Kairys tõdes, et eelmises mängus play-off'i koha kindlustamine andis tunda.

Kas seetõttu oli hoolealustel keskendumisraskusi? küsis Postimees Kairyselt. «Tõsi, play-off'i koha tagamine tekitas teatud rahulolu. Püüdsime treeneritebrigaadiga neile sisendada, et meil pole nüüd enam midagi kaotada, on ainult võita, saame tabelis kohta parandada. Teise poolaja alguses saime kaitse lõpuks pidama ja selle pealt tuligi murrang. Siis võis mängust juba ka rahulolu tunda,» vastas Kairys.

Ta kiitis paljude põhimängijateta Tallinna tulnud ja kõva lahingu andnud vastaseid. «Tunnustan Nižnit, nad näitasid väga head kvaliteeti, kontrollisid oma agressiivse kaitsega suurt osa mängust. Kui ka ise kaitse pidama saime, tõusis tempo ja saime oma mängu mängida.

Olen hooaja 13. võidu üle väga õnnelik! Nüüd on võimalik saada play-off'iks parem asetus ja see teadmine annab viimaseks kodumänguks Lokomotiv-Kubani vastu lisaenergiat.»

Kalev võõrustab Kubani eeloleval kolmapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles