Robert Täht hullumeelse võidu järel: arvasin, et treener «vajutab» kellelegi ära

Toimetas Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht (löögil) Izmiri Arkase särgis.
Robert Täht (löögil) Izmiri Arkase särgis. Foto: cev.lu

Eesti võrkpallikoondislane Robert Täht aitas eile Türgi meistrivõistluste finaalseeria kolmandas kohtumises Izmiri Arkase üliolulise võiduni Istanbuli Fenerbahce üle.

Kui keskblokeerija Mert Matic ei saa Izmiri enam sel hooajal aidata, siis sarnane saatus võib tabada Izmiri peatreenerit Glenn Hoagi, kes eilses kohtumises üle kees ning mängust eemaldati, vahendab Võrkpall24.ee.

«Treeneri eemaldamine sai alguse sellest, et vastane oli võrgus ning nii meie kui ka vastane võtsime challenge’i ehk vaide, kuid nemad tegid seda meist hiljem. Alguses oligi otsus meie kasuks, kuid Fenerbahce võttis veel ühe vaide olukorrast, kus ei olnudki tegelikult mitte midagi ning kohtunikud andsid punkti neile. Tal (Izmiri peatreeneril Glenn Hoagil – toim) oli ees hullumeelne pilk ja mõtlesin, et nüüd ta «vajutab» küll kellelegi ära ja läksin teda rahustama,» naeris Täht.

Loe edasi Võrkpall24.ee portaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles