Liverpool säilitas hullus mängus tiitlilootuse, ent kaotas Salahi

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Mohamed Salah sai õhuvõitluses viga ning viidi väljakult minema.
Mohamed Salah sai õhuvõitluses viga ning viidi väljakult minema. Foto: Owen Humphreys / PA Wire/PA Images

Liverpool hoidis lootust Inglismaa meistritiitlist elus, kui alistas raskes kohtumises võõrsil 3:2 Newcastle Unitedi.

Virgil Van Dijk viis Liverpooli 13. minutil juhtima, kuid Newcastle'i poolelt oli seitse minutit hiljem täpne Christian Atsu.

Naeratus saabus Liverpooli fännide suule taas 28. minutil, kui värava lõi Mohamed Salah. Salomon Rondon pühkis selle aga 54. minutil minema.

Peagi tabas Liverpooli teinegi tagasilöök, sest nende tähtmängija Salah sai kokkupõrkes Newcastle'i väravavahuga vigastada ning viidi väljakult minema. Arvestades, et ka Roberto Firminot vaevab vigastus, on see Meistrite liiga poolfinaali korduskohtumist arvestades (Barcelona võitis kodus 3:0) Jürgen Kloppile kohutav uudis.

Salahi asemel sekkus mängu 73. minutil Divock Origi, kes osutus ka Liverpooli päästjaks, lüües 86. minutil palli peaga Martin Dubravka selja taha.

Liverpool tõusis 94 punktiga liigatabeli tippu. Manchester City, kes kohtub vooru eelviimases mängus esmaspäeval Leicester Cityga, on 92 punktiga teine. Meistrivõistluste viimases voorus kohtub City võõrsil 17. kohal oleva Brightoniga, Liverpool kodus seitsmendal kohal oleva Wolvesiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles