Eesti jalgpallikoondise treenerid astusid koos tagasi: möödunud nädalal saadud kaotuse järel puudus eksimisruum

Postimees Sport
Copy
Martin Reim Eesti jalgpallikoondise peatreenerina
Martin Reim Eesti jalgpallikoondise peatreenerina Foto: DAVID MDZINARISHVILI / REUTERS

Eesti meeste koondise treenerid Martin Reim, Andres Oper, Janno Kivisild ja Mart Poom esitasid Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) juhatusele lahkumispalve, mille juhatus tänasel erakorralisel koosolekul rahuldas.

«Möödunud nädalal saadud kaotuse järel puuduks meil tulevikus igasugune eksimisruum. See oleks järgmisteks mängudeks loonud õhkkonna, mis poleks koondist toetanud. Pidasime treeneritega nõu, kohtusime jalgpalliliidu juhatusega ja otsustasime esitada lahkumispalve,» lausus Martin Reim.

«Tänan südamest kõiki mängijaid, personali ja poolehoidjaid koostöö ja toetuse eest nende aastate jooksul,» rõhutas Reim.

Reim oli meeste koondise peatreener aastatel 2016-2019, teenides 36 mängust 13 võitu, 8 viiki ja 15 kaotust. Võiduprotsent 36,1 on taastatud Eesti koondise peatreeneritest kõrgeim.

EJLi president Aivar Pohlak tänas treenereid pühendumuse ja tehtud töö eest. 

«Kohtusime treeneritega ja jagame arvamust, et tagasiastumine on mõistlik. Püüdsime ühiselt leida tunnetust, kas treeneritel on võimalik kraavi sõitnud vanker sealt ise välja tõmmata ja tekkis selge tunne, et see ei õnnestu,» märkis Pohlak.

«Jalgpalliliidu juhatus arutas tänasel erakorralisel koosolekul ka järgmisi samme - meil on idee edasiminekuks olemas ja juhatus andis volitused kahe kandidaadiga läbirääkimiste alustamiseks,» lisas EJLi president.

Meeste koondise järgmine kohtumine leiab aset 6. septembril, mil A. Le Coq Arenal võõrustatakse EM-valikmängus Valgevenet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles