Hyundai pealik Adamo selgitas Loebi kõrvale jätmise tagamaid (2)

Postimees Sport
Copy
Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: Sander Ilvest

Hyundai WRC meeskond teatas oma sõitjad eesootavale Saksamaa rallile. Lisaks tavapäraselt rivis olevatele Thierry Neuville'le ja Andreas Mikkelsenile, saab Saksamaal taaskord võimaluse Sardiinia ralli võitja Dani Sordo. 

Hyundai paneb oma meeskonna paika filosoofia järgi, et neil oleks igal rallil parim võimalik sõitjate koosseis. See annab suurima võimaluse võita meeskondlik maailmameistritiitel.

Hyundai meeskonna juht Andrea Adamo sõnas: «Me oleme teinud põhjaliku analüüsi, et tagada parim tulemus tulevatel rallidel ning Saksamaal on just praegustel sõitjatel suurim võimalus kõrgete kohtade eest võidelda.»

Hyundai on hetkel tootjate arvestuses liidrikohal, edestades Toyotat 24 punktiga. «Oleme teinud hea esimese poole hooajast ning olen väga rahul meie tööga. Ma usun, et tänane otsus on parim, mida saime tiitliheitluses esikoha kindlustamisel teha,» jätkas Adamo.

Saksamaa ralli on esimene asfaldiralli peale Korsika MM-rallit, mille võitis just Hyundai esisõitja Thierry Neuville, kes läheb ka Saksamaale vastu suurte ootustega. Saksamaa rallile antakse start juba 22. augustil. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles