Fernando Alonso valmistub Dakari ralliks

Christopher Krutto
Copy
Toyota Hilux. Pilt on illustratiivne
Toyota Hilux. Pilt on illustratiivne Foto: DAMIEN MEYER / AFP

Kahekordne vormel-1 sarja maailmameister Fernando Alonso valmistub järgmise aasta Dakari ralliks

Fernando Alonso lööb pärast edukat hooaega taas Toyotaga käed ning hakkab järgnevatel kuudel valmistuma Toyota Hiluxiga Dakari ralliks.

Järgneva viie kuu jooksul läbib endine vormelipiloot intensiivse treeningprogrammi, mille käigus harjutab ta Dakari ralliks nii Euroopas, Aafrikas kui ka Lähis-Idas, et ennast selleks ette valmistada.

Kahekordne Le Mansi 24 tunni võidusõidu võitja, FIA kestvusvõidusõitude sarja valitsev meister ja kahekordne vormel-1 sarja maailmameister soovib arendada välja piisavad oskused, et võtta ette maailma raskeim mootorispordi sündmus.

«Ma olen väga õnnelik, et saan Toyotaga enda seiklust jätakta,“ sõnas Alonso. „Me oleme kahe aasta jooksul saavutanud väga palju. Ma sain see aasta maastikul sõidu kogemuse kätte ja see jättis minu sisse hea tunde,» lisas 38-aastane hispaanlane.

«Ma teadsin, et see on täiesti teistsugune elamus, aga Hilux tundus väga hea. See andis mulle kiiresti väga palju eneskindlust ja ma muutusin iga korraga kiiremaks. Ma ootan väga järgmiste kuude treeningut ning soovin õppida Hiluxit paremini tundma. Mulle on uued väljakutsed alati huvi pakkunud ja ma olen tiimis, mis võimaldab neid ette võtta,» ütles Alonso lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles