Eesti võrkpallurid jätkavad piiri taga võidukalt

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart.
Keith Pupart. Foto: rennesvolley35.fr

Eesti võrkpallurid näitavad välisliigades jätkuvalt head taset.

Oliver Venno koduklubi VfB Friedrichshafen alistas võrkpalli Meistrite liigas Rumeenia meistri Zalau Remati 3:1. Üleplatsimeheks tõusis seekordki eestlane. Venno lõi 43-st tõstest otse punktiks 22 (51%) ning sai kirja ühe ässpallingu. Eelmise omavahelise kohtumise võitis Friedrichshafen 3:0. Esitosinasse pääsemiseks tuleb kahe järgmise mänguga saada veel üks punkt, vastasteks on Asse-Lenniki Euphony ja Kaasani Zeniit.

Prantsusmaa kõrgliigas Keith Puparti koduklubi Rennes`i Etudianti 3:2 jagu Toulouse`i meeskonnast, kirjutab volley.ee. Pupart oli 21 punktiga meeskonna resultatiivseim, tuues rünnakul 19 (35-st) ja blokis 2 punkti. Raimo Pajusalu piirdus 6 punktiga. Etudiant jagab 3.-5. kohta.

Polina Bratuhhina tõi kolme geimiga 12 punkti, kui Terville`i Florange kaotas 1:3 Le Cannet´ naiskonnale. Homme kohtub Etudiant Challenge karikasarja teises ringis Humenne Chemesiga (Slovakkia). Esimeses ringis jäi eestlaste klubi peale 3:1.

Küprose klubi Famagusta Nea Salamina, mille kapten on Eivo Žuravljov, alistas Challenge Cup-i mängudes 3:0 ja 3:2 Gabrovo meeskonna. Ardo Kreegi koduklubi Varssavi Polütehnikum oli Žlobini Metallurgist parem 3:1 ja 3:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles