Walesis seitse kiiruskatset võitnud Evans: ma ei näe ühtegi põhjust, miks olla Kataloonias aeglasem

Postimees Sport
Copy
Elfyn Evans
Elfyn Evans Foto: REPORTER IMAGES / EPA

Rally Estonial selga vigastanud ning Walesi rallil tagasitulekuvõistluse teinud Elfyn Evans (M-Sport) usub, et suudab tulevasel Kataloonia rallil näidata samasugust kiirust nagu Walesis. Kodurallil võitis waleslane koguni seitse kiiruskatset, kuid leppis kokkuvõttes viienda kohaga.

Evans ütles M-spordi pressiosakonna vahendusel, et loodab hooaja lõpus näidata paremaid tulemusi kui seni.

«Mul oli väga hea meel Walesis tagasi olla ja näha, et meie kiirus oli piisavalt hea võitlemaks kõrgeimate kohtade nimel. Tahame Hispaanias näidata samasugust minekut ja ma ei näe ühtegi põhjust, miks me ei võiks selleks suutelised olla. Sel hooajal on meil veel suured õnnestumised puudu – seega tahan tuua meeskonnale viimastelt etappidelt tugevad tulemused,» rääkis 30-aastane rallimees.

Evansi sõnul pakub Kataloonia üsna mitmekesiseid olusid.

«Kataloonia ralli on ainus erinevate teekatetega võistlus kalendris ja seetõttu üsna omapärane. Kruusal peetavad kiiruskatsed võivad olla kohati üsna tehnilised ja asfaltteed on sellised, et kasutame siledamal asfaldil sõitmise seadeid. 

Tegime nädala esimeses pooles teste ja tunne on hea. Olen põnevil, et näha, milleks olen rooli taga võimeline», lõpetas waleslane lootusrikkalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles