Štelmahers: mehed suutsid terve mängu jooksul endast kõik anda

Ville Arike
, reporter
Copy
Kalevi peatreener Roberts Štelmahers.
Kalevi peatreener Roberts Štelmahers. Foto: Remo Tõnismäe

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond valmistas VTB Ühisliigas teise suurüllatuse järjest, alistades Peterburi Zeniti 84:80. Peatreener Roberts Štelmahers tõi välja edu selge põhjuse.

«Mehed jätsid endast 110 protsenti väljakule. See on küllalt haruldane, kui mängijad suudavad terve mängu jooksul endast kõik anda. Täna võtsimegi endast maksimumi, eriti kaitses, kus mehed täitsid mängu eel paika pandud plaani väga hästi. Niimoodi ongi võimalik edu saavutada, olen mängijatega väga rahul!» rääkis silmnähtavalt õnnelik Štelmahers.

Mängu keskpaigas tabanud kerget mõõna kommenteerides tõdes lätlasest juhendaja, et vastas oli väga hea meeskond, kelle vastu olekski ebaloogiline kõike 40 minutit domineerida.

Järjest on alistatud Kalevist oluliselt suurema eelarvega Nižni Novgorod, Kaasani Unics ja Zenit. «Peame võtma ühe mängu korraga. Ees seisab veel pikk hooaeg. Püüame püsida tervena ja hoolsalt harjutada. Eks kevadel näeb, kuhu jõuame,» lisas Štelmahers.

Külaliste nimekas peatreener Joan Plaza kurtis omade visketabavuse üle. «Võitlesime kõvasti, kuid kaugvisete tabavus sai saatuslikuks. Kõik muud statistikanäitajad on praktiliselt võrdsed. Ma ei oodanud 100-protsendilist kolmestetabavust, kuid 28st 6 on liiga vähe. Kalevi-taolised meeskonnad karistavad selle ära, seda näitasid ka nende eelmised mängud,» nentis Plaza.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles