MMA võitleja suri treeningul saadud vigastustesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MMA võitlejad.
MMA võitlejad. Foto: SCANPIX

38-aastane MMA võitleja Salvador Flamenco suri treeningul saadud vigastustesse.

Chicago Sun-Times kirjutab, et Flamenco oli nii suur MMA fänn, et otsis endale internetist sparringupartnereid ega pidanud paljuks lennata riigi teise otsa lihtsalt selleks, et trenni teha.

Politsei avaldas, et Flamenco lendas detsembri keskel Washingtoni osariigis paiknevasse Vancouverisse kahepäevasele treeningusessioonile, kust ta aga enam koju tagasi ei jõudnud.

«Ta tegeles sel reisil peamiselt maadluse ja poksiga,» rääkis Flamenco sõber ja elukaaslane Robert Longhini. «Aga mingeid vigastusi polnud näha, polnud mingeid füüsilisi märke sellest, et tal oleks mingi trauma olnud.»

Esimese päeva õhtul olevat Flamenco koos vastleitud treeningukaaslase ning viimase abikaasaga käinud õhtusöögil, mille kõrvale tarbiti ka ohtralt alkoholi.

Teise treeningpäeva järel kurtis Flamenco, et tal käib pea ringi. Kuna ta seejärel oksendas, kutsuti talle kiirabi. Haiglas langes mees koomasse ning päev hiljem ta suri.

Lahkamine näitas, et surma põhjustasid löögid vastu pead ning liigitas surma tapmiseks. Juhtunut uurinud politseinike teatel aga tõenäoliselt kellelegi süüdistust ei esitata, kuna tegemist oli traagilise õnnetusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles