Guinnessi rekord: britt püstitas NFLis vahva tähise

Postimees Sport
Copy
Jacob Barnor
Jacob Barnor Foto: Facebook: Jacob Barnor

Suurbritanniast pärit Jacob Barnor püstitas NFLi ajaloos vägeva teetähise, kui külastas 84 päeva jooksul kõikide kohalike kõrgliiga meeskondade kodumänge. 

25-aastane britt lõpetas enda rännaku täna, kui külastas Atlanta Falconsi ning New Orleans Saintsi vahelist vastasseisu. Barnori oli eelmisest rekordist, mis kirjutati 2015. aastal, kahe päeva võrra parem.

Seikleja on teekonnal kasvatanud suurel hulgal poolehoidjaid, kes on talle Instagrami vahendusel kaasa elanud. «Esialgu unistasin ma kõigest viie matši ja staadioni külastamisest, kuid ajapikku kasvas minus kihk suuremaks ning otsustasin haaret laiendada,» sõnas rekordimees.

«Kogusin aastaid raha enda isikliku maja ostmiseks, kuid seejärel hakkasin mõtlema enda tõelise unistuse peale, mis maksis sama palju kui kodu. Taoline võimalus tekib elus vaid korra, kas nüüd või mitte kunagi,» meenutas Barnor.

Eelmine vahva ettevõtmine leidis neli aastat tagasi, mil Alicia Barnhart külastas kõikide NFLi tiimide kodumänge 86 päeva, 10 tunni ja 25 minutiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles