Euroliiga: Mirotic aitas Barcelona tagasi võidurajale, Fenerbahce oli hädas Berliini palluritega

Postimees Sport
Copy
Barcelona ja Himki vastasseis.
Barcelona ja Himki vastasseis. Foto: Anton Novoderezhkin/Anton Novoderezhkin/TASS

Korvpalli Euroliigas naases tagasi võidulainele hispaanlaste FC Barcelona, kui alistas võõrsil Himki. Edu said maitsta ka liiga uustulnuk BC Zenit ning türklaste Fenerbahce.

Barcelona, kes pidi eelmises mänguvoorus tunnistama Moskva CSKA hävitavat ülemvõimu (kaotati lausa 67:96), suutis seekord teha vastavad korrektuurid ning Himki vastu mindi uue hingamisega. Venemaa pallurid murti maha tulemusega 102:94.

Barcelona parimaks kerkis Nikola Mirotic, kes viskas 28 punkti, noppis üheksa lauapalli ja tegi kolm vaheltlõiget. Himki superstaar Aleksei Šved toetas oma leivaisa 23 punkti ja viie resutatiivse sööduga.

Türklaste Fenerbahcel ei läinud täna kõik asjad libedalt ja võidu vormistamiseks läks neil tarvis lisaaega. Külla sõitnud Berliini Alba skalpeeriti seisuga 107:102. Istanbuli linna suurklubi poolt säras Kostas Sloukas, kelle kontole kanti 23 punkti ja kümme lauapalli. Saksamaa gigandi täht oli seekord 19 silmaga leedukas Rokas Giedraitis.

Sel aastal Euroliigas debüteerinud Zenit oli parem Villeurbanne`i Asvelist, võttes napika 75:70 võidu. Varem kuus matši järjest kaotanud Venemaa tiimi parimad olid Alex Renfroe 16 ja Gustavo Ayon 14 punktiga.

Tabeliseis:

Foto: euroleague.net
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles