Inglismaa kõrgliiga: Liverpool kindlustas liidrikohta, Tottenham rappis Burnleyt

Postimees Sport
Copy
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp on enda hoolealustega tegemas järjekordset suurepärast hooaega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp on enda hoolealustega tegemas järjekordset suurepärast hooaega. Foto: ALASTAIR GRANT/AP

Premier League'i 16. mängudevoor on täies hoos ning enne Manchesteri linna suursugust derbit pidasid enda kohtumised Liverpool ja Tottenham, kes noppisid mõlemad kindlad võidud.

Liverpool, kes on sel hooajal kirja saanud 15 võitu ning ühe viigi, murdis järjekordse vastase Vitality Stadium'il, kui AFC Bournemouth'i väravavõrku löödi kolm vastuseta palli. Meistrite liiga valitseva tšempioni tabamuste eest hoolitsesid Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita ja Mohamed Salah.

Tottenham Hotspur ja nende karismaatiline peatreener Jose Mourinho olid samal ajal paremad Burnley tiimist. Harry Kane'i (2), Lucas Moura, Heung-min Son'i ja Moussa Sissoko skooride toel suruti tänased vastased lausa 5:0 mudasse.

Päeva neljandas kohtumises leppisid Watford ja Crystal Palace väravateta viiki.

Õhtu oodatuimas vastasseisus läksid kokku Manchester United ja Manchester City. Punased Kuradid osutusid võõrsil peetud heitluses paremaks ning napsasid Marcus Rashfordi penalti ja Anthony Martiali täpsete jalgade abil 2:1 võidu. Pep Guardiola juhendatava City poolelt pani võrgu sahisema Nicolas Otamendi.

Premier League'i tabel:

Foto: ESPN.com
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles