Ott Tänak igipõlise rivaaliga ühte meeskonda kuulumisest: ma ei näe selles probleemi

Postimees Sport
Copy
Thierry Neuville ja Ott Tänak.
Thierry Neuville ja Ott Tänak. Foto: JANEK SKARZYNSKI/AFP

Uuel WRC autoralli MM-hooajal näeme Hyundai tehasetiimi hingekirjas kahte tipptasemel võistlejat: Ott Tänak ja belglane Thierry Neuville. Kui paljud inimesed spekuleerivad, kas meeste egod ning kuulsusejanu ikka mahuvad ühe katuse alla, siis maailmameister Tänaku jaoks pole see mingi probleem. 

«Hyundaisse kutsus mind ju Andrea (Hyundai tiimipealik Andrea Adamo), seega liitun tema meeskonnaga. Rallipiloodina pean tegema enda tööd võimalikult hästi. Uuel aastal alustame kõik nullist ning keegi eelmise hooaja punkte üle ei kanna. Muidugi võitleme MM-tiitli nimel eraldi, kuid silmas tuleb pidada ka tehasetiimidele jagatavat trofeed. Nii lihtne see ongi, ma ei näe selles probleemi,» sõnas Tänak Autospordi veergudel, kui temalt uuriti rivaliteedist Neuville'iga.

Saaremaalt pärit autosportlane arvab hoopiski, et koos Belgia ametivennaga suudavad nad kokku panna võimsa löögirusika, mis astub vastu Toyotale. «Ma olen professionaal. Tiimitöö mõistes oleme Thierry'ga tugevad. Hooaeg saab olema küll keeruline, kuid kui koostöö klapib, siis ei tohiks muresid tekkida,» jätkas eestlane.

«Sellises situatsioonis, kus kaks tiimikaaslast on mõlemad kogenud, teeb meeskonna kokkuvõttes võimsamaks. Kahtlemata anname endast parima, et muuta paremaks auto ja ülejäänud tiim tervikuna. Tuleb kindlasti põnev hooaeg.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles