Järjekordne Eesti laskesuusataja hämmingus: ulme, rajal tuli müstiliselt palju kaotust

Postimees Sport
Copy
Kalev Ermits.
Kalev Ermits. Foto: PETTER ARVIDSON/www.imago-images.de

Eesti laskesuusatajad pole tänavu oodatud sammu edasi astunud, kui välja arvata üksikud sähvatused, on tulemused jätnud tugevalt soovida.

Täna Ruhpoldingus peetud meeste 10 km sprindis teenis parima Eesti mehena 57. koha Kalev Ermits. Tal õnnestus ühe trahviga küll napilt jälitussõitu pääseda, ent 27-aastase sportlasest õhkus kõike muud kui rahulolu.

«Natuke olen ise ka nõutu, et kuhu kaovad need minutid. Ulme. Müstiliselt palju tuli rajal kaotust," ütles Ermits ERRi spordiportaalile. «Pooled võistlused on läinud ja õlekõrsi jääb üha vähemaks. Varsti on hooaja lõpp ukse ees ja tuleb tõdeda, et selline oligi minu tase.» 

Eile jõudis sarnase tõdemuseni Tuuli Tomingas, kes lõpetas naiste 7,5 km sprindi 78. kohaga. «See ei ole see, miks ma sporti teen. Mõistus on otsas. Võib-olla pean ennast natuke koguma ja puhkama. Mingi jama on. See pole see, mis on mul eelnevatel aastatel olnud. Hooaja algusest peale pole head minekut olnud,» sõnas ta ETV2 otse-eetris.

Ruhpoldingu MK-etapil on homme kavas naiste teatesõit, meeste nelik pääseb rajale päev hiljem. Pühapäeval tõmmatakse võistlusele joon alla jälitussõitudega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles