Tänaku tiimikaaslane: Adamo on mees, kes peab oma sõna

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Craig Breen osales mullu kahel rallil. Soomes saavutas iirlane seitsmenda ja Walesis kaheksanda koha.
Craig Breen osales mullu kahel rallil. Soomes saavutas iirlane seitsmenda ja Walesis kaheksanda koha. Foto: GEOFF CADDICK/AFP/Scanpix

Mullu kahel MM-rallil kihutanud Craig Breen istub tänavu esimest korda WRC-auto rooli Rootsis, kus ta vahetab Hyundai meeskonna ridades välja legendaarse Sebastien Loebi. 

Iirlane tunnistas väljaandele Belfast Telegraph, et Rootsis startimine tuli talle üllatusena, kuna hooaja alguses ta Hyundai põhimeeskonda ei mahtunud. Lõuna-Korea autotootja tiimipealik Andrea Adamo oli aga Breenile talvel lubanud, et ta saab tänavu oma võimaluse ka WRC-sarjas. 

«Võib-olla kõrvaltvaatajatele tundus tõesti, et mu rallikarjäär on läbi, kuid Andrea sõnas mulle, et ma pean teda lihtsalt usaldama,» lausus karjääri jooksul kahel korral poodiumil lõpetanud Breen. 

«Ta on mees, kes peab oma sõna – kui ta midagi lubab, siis ta siiralt ka mõtleb seda. Praegu andis ta minule ja Paulile [Paul Nagle, Breeni kaardilugeja – toim.) uue võimaluse. Olen üliõnnelik, et saan taas autorooli istuda. Tahan näidata, milleks olen võimeline,» sõnas 61 MM-etapil osalenu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles