Kanepi alistanud Kuznetsova katkestas vigastuse tõttu turniiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängus Kaia Kanepiga kõhulihaseid venitanud Svetlana Kuznetsova lasi arstil valu leevendamiseks oma kõhule teibi peale panna.
Mängus Kaia Kanepiga kõhulihaseid venitanud Svetlana Kuznetsova lasi arstil valu leevendamiseks oma kõhule teibi peale panna. Foto: AFP / Scanpix

Ööl vastu eilset Eesti esireketi Kaia Kanepi Sydney’s toimuval 600 000 dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiri teises ringis konkurentsist välja lülitanud venelanna Svetlana Kuznetsova loobus vigastuse tõttu turniiril edasi mängimast.

Kuznetsova venitas kohtumises Kanepi vastu kõhulihaseid, mistõttu otsustas ta edasisest mängimisest loobuda ja anda veerandfinaalis jaapanlannale Ai Sugiyamale loobumisvõit, vahendab Sportinglife.

Vigastuse tõttu sattus suure kahtluse alla ka maailma edetabelis kaheksandal kohal asuva Kuznetsova osalemine järgmisel nädalal algavatel Austraalia lahtistel meistrivõistlustel.

«Tundsin väikest valu ka enne, aga arvasin, et see on lihtsalt lihasvalu,» sõnas 2004. aasta US Openi võitja Kuznetsova pressikonverentsil. «Aga nüüd on valu üha tugevamaks muutunud. Suutsin eile lõpuni mängida ja matši võita, aga kui täna soojendusele läksin, oli tunne märksa hullem.»

Kuznetsova üldkehalise ettevalmistuse treener käskis venelannal kaks päeva puhata ja mitte trenni teha. «Lähen homme arsti juurde ja siis selgub, mis mul täpselt viga on ja kuidas seda ravida,» selgitas Kuznetsova.

Eelkõige segab vigastus Kuznetsovat servil ja tagakäelöökidel, sellest hoolimata lootis ta kuni viimase hetkeni, et saab Sugiyama vastu mängida. «Olen äärmiselt pettunud, kuna nägin hooajaeelsel ettevalmistusel palju vaeva,» tunnistas Kuznetsova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles