PM Rootsis. Video ⟩ Neuville on oma saatusega leppinud: peame mingidki punktid koju tooma

MAAA
, Postimees Grupi peaprodutsent
Copy

Rootsi rallile MM-sarja liidrina läinud Thierry Neuville pole sel nädalavahetusel kõrgesse mängu sekkunud, seitsme kiiruskatse järel hoiab ta kuuendat kohta. Belglane on leppinud, et väga suurt kala ta seekord ei püüa.

Eile pidi Hyundai piloot esimesena rajale minnes teed puhastama, mistõttu ei õnnestunud oluliselt stardipositsiooni parandada ka tänaseks võistluspäevaks. Praegu jääb ta viiendal kohal olevast Lappist maha 4,9 sekundit, Craig Breeni ees on edu 8,1 sekundit. 

«Väga raske on sellistel kiiruskatsetel suuri vahesid sisse sõita. Viimasel katsel läksid olud veidi paremaks, aga mitte väga oluliselt,» arutles Neuville. «Tegelikult tegime kolm head katset, tundsin end mugavamalt kui eile. Aga peamine on hoida auto rajal, liialt riske ei saa võtta.»

Kuna pühapäevane esimene kiiruskatse jäetakse sooja silma tõttu ära, jääb veel sõita kaks katset. Neist esimene, lühike 2,8 km pikkune peetakse täna õhtul, viimane, mis on ühtlasi ka punktikatse algab homme kell 13.18. 

Neuville vaatab viimastele kiiruskatsetele vastu üsna tagasihoidlikult ning midagi suurt ei oota. «Vaatame, kuidas kujuneb... Peamine on auto rajal hoida ja mingidki punktid koju tuua,» resümeeris ta. 

Rootsi rallil saab silma peal hoida SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles