Ott Tänak tunnistas, et Rootsis startimine oli küsimärgi all

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Helena El Mokni/Hyundai Motorsport

Rootsi rallilt teise koha teeninud Ott Tänak tunnistas välismaa meediale, et polnud pärast Monte Carlos tehtud avariid kindelgi, kas saab Rootsis startida.

«See oli hea tagasitulek pärast Montes juhtunut. Ütleme nii, et avariist taastumine võttis üksjagu aega. Nädal hiljem olin ma veel üsna närus seisus ega polnud kindel, kas olen üldse valmis Rootsis startima. Aga lõppude lõpuks läks kõik hästi ja olen õnnelik, et suutsin sel positsioonil lõpetada,» kirjeldas Tänak ralliportaalile Dirtfish.

Karmi avarii üle elanud rallimehe sõnul valutas ta keha veel tükk aega pärast õnnetust.

«Keha ei olnud juhtunu üle õnnelik. Igalt poolt valutas. Aga see on normaalne pärast sellist avariid. Mu seisund ei ole ka hetkel perfektne, aga see on juba üsna hea. Valguvaigisteid ma ralli ajal ei tarbinud, kasutasin taastumiseks füsioterapeudi abi,» selgitas saarlane.

Valitsevale maailmameistrile valmistasid esialgu palju probleeme auto turvarihmad.  «Istusin pärast õnnetust paljudesse ralliautodesse, et proovida turvarihmade pingutamist. Alguses ei olnudki see eriti võimalik, aga lõpuks saime probleemi lahendatud,» tõi Hyundai piloot esile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles