Los Angeles Lakersi mängumees meenutas hetke, mil Bryanti surmateade meeskonnani jõudis

Postimees Sport
Copy
NBA legend Kobe Bryant (23.08.1978 – 26.01.2020).
NBA legend Kobe Bryant (23.08.1978 – 26.01.2020). Foto: Reinhold Matay/AP

Los Angeles Lakersi keskmängija Anthony Davis kirjeldas hetke, kui meeskond Kobe Bryanti surmast teada sai. Lakers oli lendamas võõrsilmängult Philadelphiast tagasi koju ning enamik meeskonnakaaslasi magas.

Davis oli üks vähestest, kes oli ärkvel ning vaatas enda iPadist filmi. Lakersi keskmängija nägi oma telefoni küll sähivimas, kuid ei teinud sellest esialgu välja ja vaatas filmi «Avengers: Endgame» edasi. Kui ta järgmine kord pilgu ekraanilt heitis, nägi ta meeskonnakaaslaseid Dwight Howardit ja DeMarcus Cousinsit enda suunas kätega vehkimas. 

«Võtsin ühe kõrvaklapi peast ja Dwight ütles mulle: «Mees, Kobe on surnud.» Ma ei osanud mõeldagi, et see võiks olla Kobe Bryant ja küsisin: «Milline Kobe?» Ma ei kahtlustanud üldse, et see võiks olla Kobe Bryant. Aga Dwight kordas jälle: «Kobe.» Ja mina olin ikka: «Milline Kobe?» Ma ei saanud üldse aru. Kuni ta ütles: «Kobe Bryant.» 

Ja ma olin nagu: «Oota, mida?» Ma vajan detaile, rääkige mulle. Ja Dwight ütles:« Mees, helikopteriõnnetus.»»

Davis äratas seejärel üles tukkuva Lebron Jamesi, karjudestalle : «Ärka üles, ärka üles.»

Selleks ajaks olid juba ka kõik teised meeskonnaliikmed ärkvel.«Oli hetkeline vaikus ja kõik üritasid meeleheitlikult lennuki WiFisse pääseda, et juhtunu kohta lisateavet hankida,» meenutas Davis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles