Vormelitäht võttis Kimi Räikköneni leiget suhtumist südamesse (1)

Henry Lääne
Copy
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: XPB/XPB Images/PA Images

Vormel 1 piloot Daniel Ricciardo ütles ajakirjale Esquire, et soovib oma konkurentidega viisakalt läbi saada. «Iga sõitja arvab, et ta on teistest parem. Üritan inimestega sõbralik olla, aga kui keegi suhtub minu naeratusse külmalt, võtan seda südamesse ja lähen pahaseks,» ütles austraallane.

Ricciardo meenutas soomlast Kimi Räikköneni, kes on oma jääkülma suhtumise poolest kuulus. Esimest korda sõitsid nad F1-sarjas koos 2012. aastal, kui maakera kuklapoolelt pärit roolikeeraja oli Toro Rossos ja meie põhjanaaber lõpetas seiklused autorallis ning liitus Lotusega.

«Mäletan, kuidas Kimil oli minu karjääri algusaegadel minust üsna kama kaks ning võtsin seda südamesse. Kui olen nüüd rajal mingil põhjusel lahkes tujus, siis Räikkönen sellest küll kasu ei saa,» viskas Ricciardo nalja.

30-aastane Ricciardo tegi endale nime Red Bullis, kuid teenib praegu leiba Renault's. Ta on F1-sarjas osalenud 171 GP-l ning võitnud neist seitse. Temast kümme aastat vanem Räikkönen on aga 2007. aasta maailmameister.

Võidusõidumaailma kuningliku sarja hooaeg algab 15. märtsil Austraalias ning lõpeb 29. novembril Abu Dhabis. Kokku on kavas 21 GP-d. Algses kalendris oli üks võistlus veel, kuid koroonaviiruse tõttu langes Hiina graafikust välja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles