Adamo tänas Tänakut ja Neuville'i: nad kurtsid ja selgitasid, mitte ei vingunud

Postimees Sport
Copy
Andrea Adamo.
Andrea Adamo. Foto: EIBNER/Alexander Neis/imago images / Eibner

Hyundai rallitiimi pealik Andrea Adamo sõnas paar päeva tagasi, et kutsus pärast Mehhiko MM-etappi kokku koosoleku, kuna võistlus läks nende jaoks laias laastus aia taha. Nüüd kergitas itaallane ralliportaalile Dirtfish veidi saladuseloori.

Ookeani taga tõi Hyundaile rõõmu vaid Ott Tänak, kes lõpetas teisena. Nii Thierry Neuville kui ka Dani Sordo katkestasid mehaaniliste probleemide tõttu - hispaanlasel kuumenes mootor üle, belglasel läks nihu elektroonikaga.

Sel neljapäeval pidas Hyundai koosoleku. «Esialgsed jutuajamised toimusid pühapäeval, päev pärast ralli lõppu. See oli üpris tore. Meil oli aega teha seda ilusas toas ja rahulikult võtta - meil polnud kiiret,» ütles Adamo.

Käesoleval nädalal toimunud koosolekul kuulati pingsalt, millist tagasisidet Neuville ja Tänak Hyundaile andsid. «Nad kurtsid Mehhikos juhtunu üle ja nagu ütlesin, oli see minu viga, kuna ma ei planeerinud asju õigesti,» lisas ta.

Itaallase sõnul oli sõitjate kurtmine igati õigustatud. Ta märkis värvikalt, et päev, mil roolikeeraja millegi üle nina ei krimpsuta, on päev, mil pedaalitallaja ei taha enam võita.

«Märkused olid ainult konstruktiivsed ja head,» ütles Adamo. «Oli tore, et nad selgitasid asju, mitte lihtsalt ei vingunud, et miski on kehv. Oleme koos, sest tahame koos võita. Sellistel momentidel mõistan, kui väga on mul vedanud, et mind ümbritsevad nutikad inimesed.»

Adamo sõnul muutuvad koosoleku tulemusena mõned käitumisviisid, kuid kedagi ei vallandata. «Üritan asju veidi ümber korraldada. Vaatame otsa mõnele asjale, mida teeme. Inimeste osas pole muutusi vaja. Auto areneb kindlasti, sest tegeleme arendustööga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles