Endine Kolumbia ründetuus otsustas koroonakriisis annetada rahvale 100 000... kondoomi

Postimees Sport
Copy
Faustino Asprilla (paremal).
Faustino Asprilla (paremal). Foto: Imago Sport/Scanpix

Maailma meediast võib lugeda, kuidas erinevad sportlased, lauljad, poliitikud, suurärimehed jt annetavad praeguse keerulisel ajal riigile kaitsemaske, raha ja palju muud. Üllust otsustas üles näidata ka endine Kolumbia jalgpallikoondise ääreründaja Faustino Asprilla, kes jagas rahvale laiali 100 000 kondoomi. 

Seda sel lihtsal põhjusel, et 50-aastane Asprilla on kodumaal kondoomifirma «Condones Tino» omanik ning kuna rahvast praegu poodides liiga palju ei käi, jääb ka toode lihtsalt riiulitele seisma. 

«Ma ei suuda seda kogust ise ära kasutada,» põhjendas 57-kordne internatsionaal pressiteate vahendusel oma õilist lüket. 

Kui kondoomid tõesti kasutust leiavad, on endine ründetuus nõus neid veel laiali jagama, sest väidetavalt on tal laos 3,5 miljoni preservatiivi suurune varu. 

Asprilla veetis suurema osa mängijakarjäärist Lõuna-Ameerika liigades väravavõrke sahistades, kuid 1990ndatel kiikas ta seitsmeks aastaks ka Euroopasse. Aastatel 1992-95 ja 1998-99 pallis ta Itaalia kõrgliigas Parma värvides, vahepeal kiikas kolmeks aastaks ka Premier League'i, kus kõmmutas Newcastle Unitedi särgis 48 mänguga 9 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles