Vormelipausil olev Räikkönen: praegu omavad mind mu lapsed

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

2007. aasta vormel 1 maailmameister Kimi Räikkönen veedab koroonakarantiini kodumaal, kus tal on täita täiskohaga töö. Nimelt on soomlase lapsed vormelipiloodi õigused endale omastanud.  

«Ma ei jälgi praegu uudiseid liiga pingsalt. Lehti loen ka harva, kuid korra päevas teen ikkagi telefoni lahti, et ennast koroonaviiruse levikuga kursis hoida. Aga see pole mu kinnisidee. Pealegi, isegi kui ma tahaks rohkem uudiseid lugeda, siis poleks see lihtsalt võimalik. Lapsed on mu ära omandanud. See on praegu minu täiskohaga töö. Õhtuti üritan siiski korraks televiisori tööle panna,» sõnas soomlane intervjuus Autohebdole. 

Samuti pole soomlasel seda ohtu, et ta koroonakarantiinis ennast sportlikult käest laseks. Nimelt lustib ta jätkuvalt vähemalt üle päeva oma krossitsiklitega. «Treenimine pole minu jaoks probleem. Teen suurel määral sama, mida kahe hooaja vahelgi,» lausus Räikkönen. 

«Aga see pandeemia on karm äratuskell meile kõigile. Tuleb mis tuleb, aga praegu peavad inimesed lihtsalt kodudes püsima ja terved püsima. Kui see pandeemia kord läbi saab, siis on aeg küsimusi esitada. Ma väga loodan, et sellest tuleb ka midagi positiivset,» lausus soomlane lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles